Actual

Actual

Intervenţie de urgenţă, pe Centura de Est a Ploieştiului, după ce o cisternă a fost implicată într-un accident! Capul tractor s-a răsturnat, în urma coliziunii cu un autoturism, iar în interiorul maşinii a rămas o persoană încarcerată, posibil decedată, a anunţat ISU Prahova.

Read more: O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat pe DN1A, la marginea municipiului Ploieşti
Actual

Prahova a raportat, în ultimele 24 de ore, 76 de noi infectări cu coronavirus, din care 39 confirmate în centre medico-sociale ale DGASPC. Tot luni, autoritățile au anunțat că au fost înregistrate trei noi decese asociate Covid.

Read more: #coronavirus: 200 de prahoveni infectați cu Covid s-au stins din viață, de la începutul pandemiei....
Actual

Andrei Volosevici a câştigat detaşat alegerile pentru funcţia de primar în Ploieşti, iar preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, are un avans considerabil în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, conform numărătorilor paralelel efectuate de formaţiuni, după centralizarea voturilor dintr-un număr suficient de mare din secţii.

Read more: REZULTATE ALEGERI LOCALE - Datele parţiale anunţă mai multe surprize în Prahova
Actual

În jur de 43% dintre prahovenii cu drept de vot au trecut pe la urne până la ora 19.00, pentru a-și exprima opțiunea cu privire la viitorii primari, consilieri locali și județeni și viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova.

Read more: ALEGERI 2020: Prahovenii mai au mai puțin de două ore pentru a decide cine va gestiona banii...
Actual

Probabil pe modelul "am găsit maşini de scris, droguri şi valută", nişte băieţi cu foarte multă imaginaţie au găsit cazuri de COVID-19 la secţiile de votare. Poliţia Prahova a deschis un dosar penal, după ce mai mulţi alegători au primit SMS-uri în care erau îndemnaţi să nu vină la vot. Mesajele false erau redactate astfel încât să semene celor trimise prin aplicaţia oficială Ro-Alert.

Read more: Un nou val de SMS-uri otrăvite, în care oamenii erau avertizaţi că sunt suspiciuni de COVID la...
Actual

În ziua în care, la nivel național, s-a înregistrat un record de pacienți Covid internați la Terapie Intensivă (VEZI DETALII), autoritățile din Prahova au anunțat că au rămas, din nou, fără locuri la ATI pentru bolnavii infectați cu coronavirus aflați în stare gravă.

Read more: #coronavirus: Prahova a rămas din nou fără locuri la Terapie Intensivă
Actual

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a trecut în revistă, sâmbătă dimineață, de ce sancțiuni unt pasibili cei care încalcă legislația electorală.

Read more: ALEGERI 2020: Cei care își fotografiază/filmează buletinul de vot riscă o amendă de până la 1.000...
Joomla SEF URLs by Artio