Actual

Actual

Prahova are, de astăzi, 35 de decese înregistrate în rândul pacienților cu coronavirus, după două noi cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Și numărul persoanelor testate pozitiv a crescut din nou.

Read more: #coronavirus: Prahova a raportat, sâmbătă, două noi decese în rândul pacienților infectați și încă...
Actual

Creșterea alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus, corelată cu presiunea și oboseala acumulate în rândul cadrelor medicale, plus capacitatea aproape depășită a sistemului sanitar sunt ingrediente sigure ale unei viitoare tragedii. Un nou avertisment în acest sens a fost lansat și de șeful Direcției de Sănătate Publică Prahova, dr. Bogdan Nica.

Read more: Dr. Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, avertizează că am ajuns "la un pas de o tragedie": "Insist...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 710 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 33 au decedat, iar 159 au fost declarate vindecate și externate.

Read more: #coronavirus - Numărul de infectări confirmate în Prahova a ajuns la 710
Actual

A doua sesiune a examenului național de Bacalaureat 2020 se va desfășura în perioada 24 august – 5 septembrie, a anunţat astăzi Ministerul Educaţiei, într-un comunicat. Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului național de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial.

Read more: A doua sesiune de Bacalaureat 2020 se va desfășura în perioada 24 august - 5 septembrie
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 679 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 33 au decedat, iar 151 au fost declarate vindecate și externate. Este o creştere cu 35 de infectări faţă de ziua anterioară. În contextul actual, după mai multe zile de creşteri, prefectul Cristian Ionescu a transmis un mesaj public, în care face apel la prahoveni, amintindu-le că nu e momentul să renunţe la măsurile de protecţie, nici măcar în perioada de concedii.

Read more: Prefectul de Prahova, apel public după "creşterea susţinută" a numărului de infectări cu SARS-CoV-2
Actual

Poliția Prahova a anunțat, joi dimineață, că anchetatorii au reținut opt persoane, în urma perchezițiilor derulate miercuri, de DIICOT Ploiești și BCCO Ploiești, la o grupare specializată în falsificarea de permise auto (VEZI DETALII).

Read more: Opt persoane au fost reținute și 26 sunt cercetate sub control judiciar, în urma perchezițiilor de...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 644 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 33 au decedat, iar 146 au fost declarate vindecate și externate. Faţă de raportarea anterioară, sunt trei decese noi, survenite marţi, la pacienţi cu vârste între 60 şi 83 de ani. Totodată, în secţiile de terapie intensivă sunt la această oră 14 pacienţi, jumătate dintre ei cu probleme severe, ventilaţi mecanic.

Read more: #coronavirus - Trei decese şi 30 de infectări, raportate în ultimele 24 de ore în Prahova
Joomla SEF URLs by Artio