Actual

Actual

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis un cod galben de ger, lapoviţă, ninsori şi intensificări ale vântului, valabil de joi după-amiază până vineri, în mai bine de jumătate dintre judeţele ţării, inclusiv în Prahova. De asemenea, vremea va rămâne rece şi instabilă şi vineri seară şi sâmbătă, mai anunţă meteorologii.

Read more: Cod galben de ninsori şi ger, până vineri după-amiază, în mai multe zone din ţară
Actual

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă anunţă o răcire considerabilă a vremii, cu valori termice sub cele obişnuite pentru această perioadă. După mai multe zile primăvăratice, meteorologii anunţă că în Muntenia se va resimţi un val de ger şi se va ajunge, la finalul acestei săptămâni, la minime de -11 sau chiar -13 grade Celsius.

Read more: Finalul săptămânii aduce o scădere considerabilă a temperaturilor, până la -13 grade Celsius
Actual

Numărul solicitărilor adresate ISU Prahova, pentru intervenții în cazul incendiilor de vegetație, crește de la o zi la alta. Miercuri, pompierii au stabilit recordul acestui sezon: 37 de localități afectate și 155 de hectare de teren pârjolite.

Read more: Curățenia de primăvară a pârjolit sute de hectare de teren. Record de intervenții la incendii de...
Actual

Un băiețel din Ploiești ar fi stat o săptămână cu o fractură netratată, deși mama copilului l-ar fi dus la Spitalul de Peditrie imediat după ce micuțul a căzut. Femeia a povestit, pe Facebook, prin ce a trecut la Ploiești. Pe scurt, personalul de aici ar fi ignorat cazul, care li s-ar fi părut doar o contuzie, deși era o fractură în toată regula.

Read more: Mămică: "Băiețelul meu a fost diagnosticat cu contuzie. La București, au descoperit că avea...
Actual

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ a lansat, miercuri, un apel public prin care a solicitat Senatului să introducă de urgență în circuitul legislativ și să adopte proiectul privind măsurile de protecție a personalului didactic.

Read more: Proiectul care ar fi putut să prevină înjunghierea profesoarei de la Colegiul "Spiru Haret" zace...
Actual

Ionuț Răzvan Rohat, tânărul în vârstă de 18 ani dispărut marți de la domiciliu, a fost depistat pe raza județului Ialomița. Din primele cercetări ale Poliției, tânărul nu a fost victima vreunei infracțiuni, acesta fiind descoperit la domiciliul bunicilor săi. Tânărul este elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” din Ploiești.

Știre inițială: Tânăr de 18 ani, din Prahova, dispărut pe drumul spre școală. Băiatul nu a mai fost văzut de două zile

Actual

Modificările au fost decise în cadrul unui acord informal cu privire la un regulament care va spori securitatea cărţilor de identitate ale cetăţenilor Uniunii Europene la care au ajuns reprezentanţii Preşedinţiei române a Consiliului şi ai Parlamentului European.

 

Read more: Cărțile de identitate ale cetățenilor Uniunii Europene vor fi modificate. Vor avea cip fără...
Actual

Poliția Prahova a lansat un nou apel către populație, solicitând sprijin pentru găsirea unei persoane dispărute. De această dată este vorba despre un tânăr din Ariceștii Rahtivani.

Read more: Tânăr de 18 ani, din Prahova, dispărut pe drumul spre școală. Băiatul nu a mai fost văzut de două...