Actual

Actual

Ploi însemnate cantitativ, răcire, ninsori la munte, precipitații mixte în Moldova, Transilvania și zona deluroasă a Munteniei,  intensificări ale vântului anunță meteorologii în informarea meteo valabilă până sâmbătă, la ora 10.00. Cel mai frig mai fi mâine.

Read more: Temperaturi în jur de 0 grade, lapoviță și ninsori, în Prahova, la finalul acestei săptămâni
Actual

În prag de sărbători, asociația "Prahova în Acţiune" vine în sprijinul prahovenilor încercați de soartă și de sărăcie. Pe 14 decembrie, din Ploiești, pornește la drum Caravana Umanitară.

Read more: Caravana umanitară "Prahova în Acțiune" pornește la drum pe 14 decembrie. Cum puteți dona
Actual

Vremea se va răci spre finalul acestei săptămâni, iar fenomenul își va face simțită prezența în special în Muntenia și Dobrogea, unde, de vineri, termometrele vor arăta cel mult 5-6 grade Celsius, în miezul zilei.

Read more: ANM a anunțat cum va fi vremea până pe 1 decembrie. Scădere accentuată a temperaturilor, în...
Actual

Klaus Iohannis va face luni după-amiază o vizită la Ploieşti, pentru o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PNL, programată la Sala Sporturilor "Olimpia". Înainte de sosirea preşedintelui, până în prânz, muncitorii de la SGU şi măturătorii de la Rosal au fost mobilizaţi pentru reparaţii şi curăţenie în zonă.

Read more: Reparaţii şi curăţenie în parcul de la Sala Sporturilor, înainte de vizita lui Klaus Iohannis la...
Actual

Porcii nu vor mai putea fi sacrificați,de acum, decât în prezența veterinarului. Măsura face parte din setul de reglementări menite să limiteze răspândirea pestei porcine africane, dar pune în dificultate autoritățile și gospodarii.

Read more: Sărbători sub supraveghere! Porcii vor putea fi sacrificaţi numai în prezența veterinarului
Actual

Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au început urmărirea penală, într-un nou dosar, față de Mircea negulescu, fost procuror al DNA Ploiești, anchetat pentru cercetare abuzivă, influențarea declarațiilor mai multor marturi și participație improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare. Tot joi, magistrații au anunțat că au extins acuzațiile și într-o cauză deschisă anterior, vizându-l tot pe Mircea Negulescu.

Read more: Fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu, urmărit penal într-un nou dosar. Procurorii au...
Actual

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, cu sprijinul Gărzii Forestiere Ploieşti şi al Direcţiei Silvice Prahova, a efectuat, în perioada 22 octombrie - 8 noiembrie, 67 de acţiuni în scopul combaterii delictelor silvice,  atât în fondul forestier naţional cât şi în locurile de depozitare şi prelucrare a materialelor lemnoase. De asemenea, polițiștii au acționat şi pe drumurile publice în scopul verificării respectării legislației privind circulaţia materialelor lemnoase.

Read more: Aproape 300 de amenzi date în Prahova, în doar două săptămâni, pentru delicte silvice
Joomla SEF URLs by Artio