Actual

Actual

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul de resort, Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Read more: A început Programul "Rabla pentru electrocasnice". Vezi ce produse poţi să-ţi cumperi!
Actual

Aproximativ 350 de locuri de muncă vacante sunt anunțate de AJOFM Prahova pentru zona Ploiești și sudul județului și aproape 400 în Câmpina și pe Valea Prahovei. Și în zona Vălenii de Munte, peste 250 de prahoveni au posibilitatea să se angajeze  în această perioadă.

Read more: Lista completă a firmelor și instituțiilor care fac angajări pe final de an. Peste 1.000 de locuri...
Actual

Recompense pentru elevii care au obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele şi concursurile şcolare din 2018! Consiliul Judeţean Prahova a derulat, astăzi, "Gala de Excelenţă a Învăţământului Prahovean", eveniment aflat la prima ediţie şi în care au fost premiaţi nu doar elevii care au ocupat locul I de-a lungul anului, ci şi profesorii care i-au pregătit.

Read more: Aproape 700 de elevi şi profesori din Prahova, premiaţi astăzi de Consiliul Judeţean la "Gala...
Actual

"Scrisori către Moş Crăciun"! Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova derulează în această perioadă o campanie umanitară dedicată celor 33 de copii aflaţi în centrele rezidențiale de tip familial din Izvoarele și Secăria, care în prealabil pregătiseră scrisori către Moş Crăciun. După ce s-au asigurat că fiecare micuţ va primi ce şi-a dorit, conform scrisorilor trimise, angajaţii CJ au mers astăzi cu darurile la Izvoarele, iar mâine urmează să ajungă la Secăria.

Read more: Angajaţii Consiliului Judeţean Prahova le duc cadouri de Crăciun copiilor din Secăria şi Izvoarele
Actual

Două echipaje de pompieri, cu autospeciale de lucru cu apă și spumă, au fost trimise la Blejoi, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, pentru stingerea unui incendiu care, așa cum s-a dovedit la finalul intervenției, s-a soldat nu doar cu pagube materiale, ci și cu decesul unei persoane.

Read more: Trupul unui bărbat a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu, la Blejoi