Marți, 26 Septembrie 2017
 

Actual

ghita badescuFostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și fostul deputat, Sebastian Ghiță, au fost achitați de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de procurorii DNA Ploiești. Instanța supremă a decis scoaterea de sub sechestru a bunurilor celor doi, inclusiv vila din cartierul Albert care a făcut obiectul dosarului penal iinstrumentat de DNA Ploiești.

Anunț vânzare: Vilă P+1 în cartierul Roua - Ploiești, Finisaje calitate superioară

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 18:24  |  Category: Actual

IMG 3645Vilă P+1 de vânzare în cartierul Roua - Ploiești. Teren 334 mp. Parter - living spațios cu deschidere spre terasă/curte+buc+baie+spațiu depozitare+cameră centrală. 3 dormitoare la etaj+3 băi. Finisaje de înaltă calitate. Relații suplimentare la telefon: 0744.889.729

casa roua 1
IMG 3569
IMG 3577
IMG 3578
IMG 3581
IMG 3588
IMG 3591
IMG 3599
IMG 3605
IMG 3616
IMG 3623
IMG 3626
IMG 3633
IMG 3635
IMG 3638
IMG 3639
IMG 3644
 casa roua plan 11
 casa roua plan 2

 

ANRE anunţă scumpiri la gaze şi la electricitate de la 1 octombrie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 17:03  |  Category: Actual

gazenaturaleVeşti proaste pentru români în această toamnă! Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) anunţă majorări de preţuri pentru energie electrică şi gaze naturale, începând de la 1 octombrie.

Campanie gratuită în şcolile din Ploieşti pentru prevenirea diabetului zaharat

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 16:52  |  Category: Actual

diabet2Asociaţia Medicover, în parteneriat cu Primăria Ploieşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Asociaţia Română pentru Studiul Obezităţii, Medicover şi Synevo, cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, a lansat un inedit program în municipiu, dedicat prevenirii apariţiei la copii a diabetului zaharat şi a bolilor asociate unui stil de viasţă nesănătos şi sedentar.

Cod galben de vânt puternic, marţi, în Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 10:50  |  Category: Actual

vantAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, trei avertizări meteo de vânt puternic, vizând şapte judeţe. Pe lista zonelor afectate se va număra şi Prahova, anunţă meteorologii, care prognozează că fenomenele extreme se vor resimţi în special în estul şi sud-estul judeţului, în localităţile aflate aproape de graniţa cu Buzău şi cea cu Ialomiţa.

AJUTĂ-L PE ALIN! Un tânăr ploieştean are nevoie de sprijinul nostru în lupta cu leucemia

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 25 September 2017 14:59  |  Category: Actual

alaturi de alinAlin Georgescu, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Ploieşti, student la Teatrologie şi fost membru al unor trupe de teatru din municipiu, are nevoie de ajutor pentru un costisitor tratament medical şi un transplant care să îi salveze viaţa. Ploieşteanul a fost diagnosticat în această primăvară cu o formă gravă de leucemie, iar singura lui şansă este, potrivit părinţilor şi apropiaţilor, o operaţie foarte scumpă în Italia.

Ghiţă şi Bădescu, achitaţi, pe fond, în dosarul finanţării echipei Asesoft

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 25 September 2017 14:17  |  Category: Actual

sebastian ghita iulian badescu victor ponta asesoftControversatul om de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD Prahova, şi Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului şi fost senator în două mandate, au fost achitaţi, astăzi, de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul penal care viza finanţarea de la bugetul local a echipei de baschet CSU Asesoft.

Un deputat USR a propus înăsprirea legii în privinţa marilor poluatori

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 25 September 2017 14:03  |  Category: Actual

usr campanie poluareDeputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a depus un proiect de modificare legislativă, care propune înăsprirea condiţiilor vizând poluarea aerului şi normele pentru emisii nocive. Parlamentarul propune inclusiv ca firmele prinse de mai multe ori cu abateri să aibă activitatea suspendată.

Semnează în p..a mea denunțul! Procurorul Mircea Negulescu cercetat de DNA Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Friday, 22 September 2017 18:48  |  Category: Actual

mircea negulescuProcurorul Mircea Negulescu este cercetat de DNA Ploiești în urma apariției în spațiul public a mai multor înregistrări legate de modul în care instrumenta dosarele pe care le avea în lucru. Anunțul a fost făcut de deputatul Andreea Cosma la postul Antena 3. Cercetarea vizează fabricarea de probe și divulgare de informații din dosare.

Nicio zi fără OTRAVĂ la Ploieşti! Depăşiri ale normelor pentru emisiile de BENZEN

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 22 September 2017 14:19  |  Category: Actual

usr calendar poluareParlamentarii USR au realizat, pe baza statisticilor privind calitatea aerului, un calendar cu zilele în care s-au înregistrat depăşiri ale normelor legale privind emisiile de benzen în aerul din Ploieşti, atrăgând atenţia că normele în vigoare, care se calculează pe o perioadă de un an, sunt foarte permisive faţă de marii poluatori.

CAS Prahova reacționează după ce ANI l-a găsit pe fostul director în incompatibilitate și conflict de interese

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 22 September 2017 09:40  |  Category: Actual

Reprezentanții CAS Prahova au venit cu o serie de lămuriri, la o zi după ce Agenția Națională de Integritate a anunțat, printr-un comunicat de presă, că un fost director al instituției a fost găsit incompatibil și s-ar fi aflat mai multă vreme în conflict de interese.