Actual

Actual

Ministerul Educației propune extinderea programului "Masă caldă în școli" în 150 de unități de învățământ, cu peste 104.000 de copii. Pe lista se regăsesc și patru școli din Prahova.

Read more: Trei școli și un liceu din Prahova, cu peste 2.600 de copii, pe noua listă a programului "Masă...
Actual

După Tribunalul Prahova, Judecătoria Ploiești și Judecătoria Câmpina, instanțe care, de joia trecută, nu mai judecă decât cauzele urgente, și la Curtea de Apel Ploiești încep acțiunile de protest.

Read more: PROTESTE INSTANȚE: Ședințele încep mai târziu, de astăzi, la Curtea de Apel Ploiești. Magistrații,...
Actual

Ministrl Mediului, Costel Alexe, a anunţat, într-o declaraţie dată săptămâna trecută, că municipiul Ploieşti se numără printre cele mai poluate localităţi din ţară, explicând că, într-o primă etaoă, autorităţile locale trebuie să aprobe cât mai rapid un plan de îmbunătăţire a calităţii aerului, altfel România riscând să intre în procedură de infringement şi să primească sancţiuni de peste 100.000 de euro pe zi de la Comisia Europeană.

Read more: Ministrul Mediului a inclus Ploieştiul printre cele mai poluate oraşe din ţară. Ce măsuri trebuie...
Actual

La sfârșitul săptămânii trecute, echipajele ISU Prahova au avut nu mai puțin de 37 de intervenții pentru stingerea unor incendii de vegetație. La Ceptura, flăcările s-au extins și la o locuință, iar la Jugureni a fost nevoie de peste 40 de pompieri pentru stingerea incendiului care s-a manifestat pe 150 de hectare, amenințând și pădurea din apropiere.

Read more: Weekend de foc pentru pompierii prahoveni. Incendiile de vegetație au afectat aproape 200 de...
Actual

Din 26 ianuarie au intrat în vigoare prevederile adoptate în cursul anului trecut, care modifică legea pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române.

Read more: Noi reguli valabile, de acum, la intervențiile în forță ale polițiștilor
Actual

Este doliu, vineri, în IJP Prahova. G-ral (r) Prof. Univ. Dr. Miclea Damian, fost șef al IJP Prahova, a încetat din viață, la vârsta de 66 de ani, după o îndelungată suferință.

Read more: Polițiști în doliu! S-a stins din viață G-ral (r) Prof. Univ. Dr. Miclea Damian, fost șef al IJP...
Joomla SEF URLs by Artio