Actual

Actual

Epidemia afectează și echipele spitalelor din Prahova. Doi medici și trei asistente, la Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul SanConfind Poiana Câmpina, au fost testați pozitiv. Alte 68 de persoane, de asemenea angajați din unități sanitare, sunt în auto-izolare.

Read more: Doi medici și trei asistente din Prahova, printre pacienții infectați cu Covid-19. 68 de angajați...
Actual

Prahova a rămas la 27 de cazuri confirmate de coronavirus, potrivit raportării publicate vineri, pe 3 aprilie, de Grupul Comunicare Strategică. În mod bizar, însă, a scăzut numărul celor vindecați, de la 20, câți erau declarați zilele trecute, la numai 6 cazuri.

Read more: Autoritățile din Prahova s-au răzgândit. Raportarea de astăzi indică numai șase pacienți...
Actual

Iniţiativă inedită pe timp de pandemie! Restaurantul D'Ale din Ploieşti livrează, de aproximativ o săptămână, o masă caldă pe zi pentru mai bine de 40 de cadre medicale de la secţia Boli Infecţioase din subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă, la aşa-zisul spital Movila. Reprezentanţii restaurantului au publicat şi un mesaj pe Facebook, în care îndeamnă şi alţi oameni, din domeniu sa nu, să se implice în această perioadă dificilă.

Read more: Un restaurant din Ploieşti le oferă prânzul gratuit medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de...
Actual

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, dr. Bogdan Nica, s-a arătat impresionat de drama familiei din Făget care a pierdut un tânăr de 25 de ani, fiu, soţ şi tată, după ce acesta a fost plimbat timp de aproape o săptămână între patru spitale. Directorul DSP a transmis condoleanţe familiei înduretate, arătându-şi disponibilitatea să ajute pe cât posibil şi anunţând totodată că a fost demarată o verificare la toate cele patru unităţi şi vor fi propuse sancţiuni drastice.

Read more: DSP Prahova a demarat o anchetă şi a sesizat Colegiul Medicilor, după decesul tânărului plimbat...
Actual

Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, unde tânărul de 25 de ani din Făget s-a stins din viață, a anunțat că așteaptă concluziile medicului legist cu privire la decesul pacientului plimbat prin tot județul, de la un spital la altul, pentru că era suspectat că ar fi infectat cu Covid-19 (VEZI DETALII).

Read more: Ce spune conducerea Spitalului Municipal Câmpina, după decesul tânărului din Făget, plimbat prin...
Actual

Acțiune de amploare, joi, în tot județul Prahova. Peste 400 de polițiști, jandarmi și lucrători MApN u organizat 87 de filtre și au dat amenzi pe bandă rulantă.

Read more: Zeci de filtre organizate în Prahova, în contextul ordonanțelor militare. Peste 300 de prahoveni...
Actual

Șeful DSP Prahova, dr. Bogdan Nica, a anunțat că vor fi demarate anchete la toate cele patru spitale de pe traseul parcurs de tânărul de 25 de ani, din Gura Vitioarei, care s-a stins din viață după o săptămână de chin.

Read more: Anchetă la toate cele patru spitale din Prahova între care un tânăr de 25 de ani a fost plimbat...
Actual

Peste 300 de persoane se află în carantină, în Prahova, în prezent, iar peste 4.000 sunt încă în izolare voluntară. Zilnic, în județ sunt aplicate sute de sancțiuni pentru cei care ignoră restricțiile impuse prin ordonanțe militare. De altfel, tocmai pentru că acest lucru se întâmplă cam în toată țara, au fost adoptate noi reglementări, iar de astăzi sunt în vigoare amenzi usturătoare.

Read more: Sute de prahoveni sunt sancționați, zilnic, pentru încălcarea restricțiilor. De astăzi sunt în...
Actual

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi numărul de români infectaţi cu noul coronavirus din fiecare judeţ, la aproape două săptămâni de la decizia ca raportarea să fie făcută doar la nivel naţional, care a stârnit multe controverse şi multă panică. Raportarea de joi mai arată şi că, în România, numărul de îmbolnăviri a crescut cu 278 în ultimele 24 de ore, în timp ce, de la debutul crizei, 94 de oameni au murit pe teritoriul ţării.

Read more: Numărul de bolnavi de COVID-19 din fiecare judeţ, anunţat astăzi de autorităţi
Joomla SEF URLs by Artio