Actual

Actual

Institutul Național de Sănătate Publică a emis o informare în care avertizează asupra pericolului dezinfecției prin utilizarea lămpilor UV, în unitățile de învățământ.

Read more: INSP: Accidentele în urma utilizării lămpilor UV în unitățile de învățământ, tot mai dese. Această...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 27.204 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, reiese din bilanțul transmis de Prefectura Prahova.

Read more: #coronavirus: Peste 27.000 de prahoveni s-au infectat cu SARS-Cov-2, într-un an de pandemie. Care...
Actual

Cele patru noi fluxuri de vaccinare care devin funcționale în Prahova de luni, 1 martie, vor fi operaționalizate la Ploiești, Sinaia și Băicoi, a anunțat, vineri, Prefectura Prahova.

Read more: Noile fluxuri de vaccinare, operaționalizate din 1 martie, vor funcționa la Ploiești, Sinaia și...
Actual

Pe 26 februarie se împlineşte un an de când a fost confirmată oficial, după două teste în 24 de ore, prima infectare cu COVID-19 în România. La fix un an scurs de atunci, ţara noastră se apropie de 800.000 de infectări, pe care probabil la va atinge în câteva zile, în timp ce numărul persoanelor infectate şi care au murit a ajuns la 20.233, conform bilanţului oficial publicat la ora 13.00 de autorităţi.

Read more: #coronavirus - România se apropie de 800.000 de cazuri COVID, la un an de la prima infectare...
Actual

Curtea de Apel București s-a pronunțat, joi, pe fond, într-un dosar înregistrat în luna decembrie, în care s-a cerut anularea actelor privind suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ.

Read more: Curtea de Apel București a anulat, în primă instanță, hotărârile CNSU și ordinele prin care au...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 27159 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, 46 de cazuri noi fiind confirmate în ultimele 24 de ore. În același interval au fost înregistrate și șase decese asociate Covid.

Read more: #coronavirus: 46 de cazuri noi și șase decese în 24 de ore. 182 de persoane internate în spitalele...
Actual

Șapte persoane au fost reținute în urma unor percheziții derulate, marți, de DIICOT Ploiești și BCCO Ploiești, într-un dosar privind infracțiune de constituirea a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Read more: VIDEO: O grupare din Prahova racola femei și bărbați pentru practicarea prostituției în țară și în...
Joomla SEF URLs by Artio