Actual

Actual

Weekend-ul unor turiști care au vrut să profite de vremea frumoasă și să străbată Bucegii s-a terminat rău. Câțiva au avut nevoie ajutorul salvamontiştilor după ce au suferit accidentări pe traseu. Sâmbătă, salvamontiștii au intervenit inclusiv pentru a-i acorda ajutor medical unui copil care s-a lovit cu capul de o piatră, la Babele.

Read more: Intervenții în lanț ale salvamontiștilor din Bușteni. Mai mulți turiști, inclusiv un copil, s-au...
Actual

Un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova a fost solicitat să intervină sâmbătă după-amiază, în Bucegi, în urma unui accident în care un biciclist ar fi fost rănit grav.

Read more: Accident tragic sâmbătă, în Bucegi. Un biciclist este în stare gravă după ce a căzut într-o râpă
Actual

CA Ploiești a decis arestarea preventivă a unei buzoience urmărite internațional după ce se pare că ar fi atacat și lovit un polițist, în Austria. Agentul ar fi fost rănit când ar fi încercat să intervină într-o ceartă conjugală.

Read more: Buzoiancă arestată preventiv, în baza unui mandat emis de CA Ploiești. Femeia era urmărită...
Actual

Cei 70 de agenți economici care s-au prezentat, vineri, cu peste 1.000 de oferte de serviciu, la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, derulată la Ploiești și Câmpina, nu prea au avut de unde alege pentru a recruta personal. Cererea a fost semnificativ sub numărul ofertelor de serviciu.

Read more: 1.055 de oferte de serviciu, 703 participanți, ZERO ANGAJĂRI, la bursa locurilor de muncă pentru...
Actual

Veniţi cu bannere, steaguri şi vuvuzele, circa 50 de salariaţi de la TCE Ploieşti au protestat, vineri, în faţa sediului Primăriei, reclamând problemele financiare ale societăţii de transport a municipalităţii şi solicitând implicarea autorităţilorpentru a rezolva mai multe probleme, de la implementarea unei directive europene şi până la plata unor datorii şi verificarea mai atentă a firmelor concurente care nu respectă traseele şi staţiile aprobate.

Read more: Protest gălăgios al angajaţilor TCE în faţa Primăriei Ploieşti
Actual

Poliţia Prahova a aplicat, în timpul raziilor făcute joi la trecerile la nivel cu calea ferată din judeţ, peste 140 de sancţiuni contravenţionale, iar mai mulţi şoferi au rămas fără permise sau fără taloane din cauza abaterilor constatate de agenţi.

Read more: Peste 140 de amenzi pentru şoferi. Ce nereguli a găsit Poliţia Rutieră la trecerile de cale ferată...
Actual

Ministerul Educației propune o modificare majoră a metodologiei privind mobilitatea personalului didactic. Schimbarea îi vizează pe debutanți, urmând să fie verificați cei care au ajuns deja la catedră, în timp ce viitorii dascăli vor trebui să îndeplinească noi condiții pentru a participa la titularizare.

Read more: Schimbare majoră în privința profesorilor debutanți! Inspectoratele școlare se pregătesc să...
Joomla SEF URLs by Artio