Actual

Actual

Meteorologii anunță că un nou val de caniculă va lovi România, prognozând temperaturi maxime de peste 35 de grade celsius și disconfort termic accentuat, pentru următoarele zile, dar și după-amiezi în care vor fi semnalate manifestări ale instabilității atmosferice.

Read more: Trei zile de foc pentru România, în această săptămână. La umbră, temperaturile vor depăși, din...
Actual

Salvatorii montani din Prahova au avut intervenții una după alta, în weekendul care tocmai s-a încheiat. Cel mai grav caz a fost înregistrat sâmbătă, salvamontiștii având de recuperat un turist accidentat aflat într-o zonă dificilă.

Read more: Weekend de foc pentru salvamontiștii din Prahova. Mai multe persoane au suferit accidentări grave...
Actual

Zeci de amenzi au fost aplicate, sâmbătă, în interval de două ore, de către poliţişti în Oborul Ploieşti. Razia a vizat în special comerţul ilicit şi s-a încheiat cu confiscarea mai multor mărfuri şi sume de bani.

Read more: Razie a Poliţiei în Oborul Ploieşti, încheiată cu zeci de amenzi şi confiscări de mărfuri
Actual

Aglomeraţie mare, duminică la prânz, pe tronsonul din Durmul Naţional 1 care tranzitează Valea Prahovei. Poliţia a anunţat că sunt coloane, în unele cazuri de peste 8 kilometri lungime, pe ambele sensuri ale DN 1. Vestea bună este că vorbim despre coloane în mişcare, vestea proastă e că autorităţile se aşteaptă ca numărul de maşini să crească în următoarele ore.

Read more: Coloane de maşini pe kilometri întregi pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri ale DN 1
Actual

Pompierii prahoveni au intervenit, joi, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație izbucnite în județ. Cea mai grea misiune au avut-o la Urlați, unde flăcările au afectate o suprafață foarte mare.

Read more: Incendiu uriaș, la Urlați. Flăcările au mistuit 17 hectare de vegetație și viță de vie
Actual

Numărul focarelor de pestă porcină africană a urcat la 48, după ce, în ultimele zile, au fost confirmate încă 6. Autorităţile s-au reunit miercuri în şedinţă, pentru aprobarea noilor planuri de măsuri, şi au anunţat o nouă serie de "ucidere preventivă" a porcilor din gospodării, în două sate din sudul judeţului.

Read more: După 6 noi focare de pestă, autorităţile din Prahova reiau uciderea porcilor din gospodării. Vezi...
Joomla SEF URLs by Artio