Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 25516 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 793 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Prahova. Ultimele decese raportate au fost în rândul a trei persoane de sex feminine (74, 74, 88 ani) și a patru de sex masculin (65, 72, 74, 81 ani).

Read more: #coronavirus - 7 decese raportate în Prahova în ultimele 24 de ore în rândul pacienţilor COVID
Actual

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a a probat o instrucțiune prin care stabilește reguli aparte în ceea ce privește vaccinarea anti-Covid a persoanelor dializate, a celor imobilizate sau nedeplasabile. Acești pacienți, precum și asistenții personali ai acestora (dacă au), dar și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie vor putea fi vaccinați fără programare prealabilă prin platforma on-line.

Read more: Mai multe categorii de persoane vor putea fi vaccinate anti-Covid fără programare prin platforma...
Actual

Obligate printr-un ordin de ministru să-şi realizeze un studiu de calitatea aerului şi un plan integrat plecând de la acel studiu, primăriile din Ploieşti şi Brazi au intrat pe ultima sută de metri, astăzi având loc dezbaterea publică a documentaţiei, una care a scos în evidenţă numeroasele scăpări, pornind de la faptul că totul se bazează pe date incomplete, în unele cazuri chiar foarte departe de realitate.

Read more: Poluarea din Ploieşti şi Brazi, combătută cu un studiu care "nu se bazează pe informaţii reale şi...
Actual

Pe lângă nevoia permanentă de sânge cu care se confruntă, mai ales în contextual scăderii a numărului de donatori, spitalele se confruntă acum și cu o nevoie uriașă de plasmă recoltată de la pacienții infectați cu SARS-CoV-2 care s-au vindecat și au dezvoltat anticorpi. Aceasta poate face diferența între viață și moarte pentru bolnavii pozitivi aflați în stare gravă.

Read more: Apelul unui consilier local către cei care au fost infectați cu SARS-CoV-2: “Donați din toată...
Actual

32 de percheziții domiciliare au avut loc, miercuri, în București, Ilfov, Călărași, Argeș, Dâmbovița și Prahova, într-o cauză care vizează destructuarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Read more: Percheziții DIICOT, inclusiv în Prahova, într-un dosar cu peste 100 de suspecți. Gruparea a...
Joomla SEF URLs by Artio