Primăria Ploieşti a lansat zilele trecute o procedură de selecţie pentru organizarea unui spectacol pirotehnic, cu ocazia trecerii în 2019. Pentru artificiile care vor fi date pe 31 decembrie, la miezul nopţii, autorităţile pun la bătaie aproape 20.000 de lei, o sumă relativ redusă în comparaţie cu valorile din alte localităţi.

Anunţul a fost publicat zilele acestea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, iar firmele interesate au termen până pe 14 decembrie pentru depunerea ofertelor.

De banii puşi la bătaie, 20.000 de lei cu tot cu TVA, autorităţile solicită un spectacol pirotehnic de 10-12 minute, cu baterii de artificii având cel puţin 7 culori şi peste 15 efecte şi un interval între secvenţe de cel mult trei secunde, potrivit informaţiilor din caietul de sarcini. Instalaţiile vor fi amplasate în parcul din faţa Halelor Centrale, iar pe durata spectacolului activităţile economice de aici vor fi suspendate, iar căsuţele închiriate comercianţilor vor fi închise, au mai precizat autorităţile.

Joomla SEF URLs by Artio