Reprezentanții unui centru de plasament din municipiul Câmpina a sesizat poliția din municipiul prahovean cu privire la dispariția unei minore în vârstă de 16 ani.

Fata se numește Elena Alexandra Sdrele, iar potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova ar fi plecat voluntar de la școala ale cărei cursuri le frecventează și nu ar mai fi revenit.

Adolescenta în vârstă de 16 ani are aproximativ 1,68 m înălțime și aproximativ 60 de kilograme. Fata are păr negru și ochi căprui, iar la momentul plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastru deschis, bluză de culoare albă, geacă de blugi, scurtă până în talie, albastru deschis și adidași de culoare închisă.

Persoanele care oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La finalul săptămânii trecute, polițiștii au fost sesizați cu privire la un alt caz de dispariție, tot de la un centru de plasament din Câmpina. Era vorba despre un băiat de 13 ani, din Salcia, despre care IJP a informat, luni dimineață, că a revenit la domiciliul din comuna amintită (VEZI DETALII).

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio