O veste tristă a îndoliat presa, la început de an. Realizatoarea și prezentatoarea Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică, în locuința sa din Otopeni. Avea 59 de ani.

 

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost descoperit după ce o vecină a acesteia a alertat autoritățile, îngrijorată că nu o mai văzuse de ceva vreme. Se pare că nimeni nu mai știa nimic de ea dinainte de Anul Nou, când sunt ultimele semne că ar fi accesat rețelele de socializare.

"A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", informează IPJ Ilfov.

Conform procedurii, în acest caz a fost deschis dosar penal de moarte suspectă.

Născută la 4 iulie 1960, Cristina Țopescu a fost fiica binecunoscutului comentator sportiv Cristian Țopescu. De-a lungul vremii, ea a lucrat pentru TVR, Prima TV și Antena 3, ca realizator de emisiuni și prezentator.

S-a retras din presă în urmă cu doi ani, iar la finalul anului trecut fusese numită consilier al ministrului Sănătății.

Sursa foto: national.ro

Joomla SEF URLs by Artio