Două autostrăzi și un drum național erau închise, sâmbătă dimineață, din cauza condițiilor meteo, iar pe alte două tronsoane de drumuri naționale erau instituite restricții. După ce autoritățile au decis să închidă complet A3 București - Ploiești, aceeași măsură a fost luată, vineri seară, și pentru tronsonul A2 cuprins între Lehliu și Drajna Nouă.

 

Măsurile aplicate pentru A3 Bucureşti - Ploieşti și A2 București - Constanța au fost luate din cauza pericolului reprezentat de ploaia care îngheață la contactul cu solul.

Sâmbătă dimineață, mai era închis și tronsonul DN 67C cuprins între Novaci și Rânca, din cauza viscolului.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 2B, a fost restricționată circulația pentru autovehiculele MMA >7,5 tone, pe tronsonul Buzău - Vizireni. Ca rute ocolitoare sunt recomandate DN 2 și DN 22.

Aceeași restricție este valabilă și pe DN 2C Costești - Slobozia.

În ambele cazuri, măsurile au fost luate din cauza depunerilor de polei și a fenomenului de ploaie înghețată.

Update ora 7.00 - Infotrafic anunță că, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră este închisă pe Autostrada A3 între Municipiul București și Centura Capitalei (km 6+500 - 13) şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa,  între Lehliu-Gară și Drajna, județul Călărași (km 64+500 - km 105+500).

Din aceeaşi cauză este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 2B, între localitățile Buzău - C.A. Rosetti – Vizireni (județul Buzău) și pe DN 2C între Costești (județul Buzău) și Slobozia (județul Ialomița).

Circulația feroviară pe magistrala 900, între stațiile CF Valea Albă – Drobeta Turnu Severin Marfă, județul Mehedinți, este întreruptă la kilometrul 353, din cauza căderii unui copac pe firul de contact.

Din cauza ninsorilor și a viscolului, traficul este întrerupt pe DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci și Rânca, județul Gorj.

Update ora 11.00 - Mai sunt închise A2, pe tronsonul Lehliu - Drajna Nouă, semnalându-se încă polei pe arii restrânse, și DN 67C, între Novaci și Rânca, din cauza viscolului.

Update ora 13.00 - A fost reluată circulația și pe A2, pe tronsonul închis vineri seară, din cauza poleiului.

Joomla SEF URLs by Artio