Comitetul Local pentru Situații de Urgență a anunțat că, de luni, noi reguli vor fi valabile în piețele din Ploiești. Acestea vizează atât limitarea numărului de persoane primite în incintă, simultan, cât și suspendarea activității unor agenți economici.

 

Mai precis, la nivelul CLSU a fost luată decizia suspendării "activităților de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în Halele Centrale și în piețele agro-alimentare  din  Municipiul Ploiești, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență".

Tot de astăzi este valabilă restricționarea numărului de persoane aflate simultan în Halele Centrale și în piețele agro-alimentare din Municipiul Ploiești, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență. "Se va permite accesul simultan pentru un număr de doar 40 de persoane pe platoul Pieței Centrale și 20 de persoane în incinta Halelor Centrale și celelalte piețe agro-alimentare", a mai informat Primăria Ploiești.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești a aprobat, în plus, suspendarea activității piețelor agro-alimentare, care nu respectă măsurile igienico-sanitare și pentru siguranța alimentelor stabilite de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, începând cu data de 23.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență.

Ilustrație arhivă

Joomla SEF URLs by Artio