Accident pe DN 1, la Poiana Țapului. Șase persoane, între care trei copii, au ajuns la spital

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Thursday, 08 March 2018 18:29

Trei mașini au fost implicate într-un accident produs joi după-amiază, pe DN 1, în zona Bușteni - Poiana Țapului.

Potrivit Poliției Prahova, circulația a fost complet întreruptă pe sensul de coborâre, iar la urcare traficul a fost deviat, vreme de aproximativ o oră, pe str. Zamora.

La fața locului au acționat un echipaj Smurd, un echipaj de pompieri și unul din partea Serviciului Județean de Ambulanță. Dintre cei șapte ocupanți ai mașinilor implicate, șase au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, o femeie de 40 de ani și alta de 40 de ani au suferit traumatisme toracice, în urma impactului. Copiii acestora, de 3, 6 și 11 ani, au fost și ei asistați medical, dar, din fericire, nu au prezentat leziuni, ci erau doar foarte agitați, din cauza șocului suferit.

În accident au mai fost implicați doi bărbați, dintre care unul a cerut să fie transportat la spital, având un traumatism la picior.

Ancheta Poliției urmează să stabilească exact cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Traficul pe ambele sensuri a fost reluat în jurul orei 17.00.

Foto ilustrație

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.