Şapte autoturisme şi un autotren, în care se aflau în total 11 persoane, au fost implicate în accidente rutiere în lanţ petrecute joi dimineaţă pe autostrada A3, Bucureşti - Ploieşti. Au fost trei accidente, toate produse în zona comunei Râfov, la câteva minute distanţă unul de celalălt, pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii, ceea ce a făcut ca traficul rutier să fie restricţionat pe acest tronson.

Primul anunţ la numărul de urgenţă 112 a venit în jurul orei 8.20, anunţând o tamponare în lanţ, pe sensul de mers către Ploieşti. Ulterior, şi pe celălalt sens s-a produs un accident, nu departe de primul, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. N-a durat mult şi a apărut şi o a treia coliziune.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a trimis la faţa locului autospeciale pentru descarcerare şi transport de personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD. Reprezentanţii ISU au anunţat că în primul accident au fost implicate 4 autoturisme, cu 7 ocupanţi, în cel de-a doilea au fost două autoturisme şi tot atâtea persoane implicate, iar în cel de-al treilea s-au ciocnit o maşină şi un autotren, de asemenea tot cu doi pasageri. Toate persoanele au fost asistate la locul evenimentului, au mai anunţat reprezentanţii ISU Prahova, care au specificat că în zonă este polei pe suprafaţa carosabilă. În urma acestor accidente, pe A3 a mai rămas liberă doar câte o bandă pe fiecare sens.

(Foto: arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio