Polițiștii nu au reușit să-l găsească pe cel considerat principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă, de la Șotrile, a cărei victimă a fost o fată de 17 ani (VEZI DETALII).

 

Căutările au început imediat după găsirea trupului neînsuflețit al tinerei, dar, până la această oră, s-au dovedit în zadar.

"Facem apel la toți cetățenii care au date sau l-au văzut.

Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție", a transmis IJP Prahova.

Semnalmentele bărbatului sunt 1,70-1,75 m înălțime, păr negru, constituție atletică, ochi căpru. Acesta era îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis și purta adidași de culoare albă.

Update - Poliția Prahova a anunțat, în jurul orei 13.30, că bărbatul a fost găsit. Acesta a fost descoperit chiar în apropierea locuinței în care a fost comisă fapta. Bărbatul era ascuns între tufișurile din zonă.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio