Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti va scoate la concurs, la începutul anului viitor, 262 de locuri (2 locuri pentru romi).

 

Înscrierile pentru noua sesiune de admitere, programată în ianuarie 2020, se fac până pe 15 noiembrie, iar dosarul de candidat poate fi depus până pe 13 decembrie 2019.

"La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldeşti, judeţul Prahova- sesiunea ianuarie 2020 sunt scoase la concurs 262 de locuri (2 locuri pentru rromi) de Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi atât bărbaţi, cât și femei", au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Toate detaliile referitoare la admitere pot fi găsite aici.

Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești este o instituţie de învăţământ militar postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto. Durata studiilor este de un an, iar în urma promovării examenului de absolvire se eliberează Diplomă de grad și Certificat de calificare profesională nivel 5, conform calificărilor de „Subofiţer de pompier şi protecţie civilă” și de „Maistru militar auto”.

Joomla SEF URLs by Artio