irish_Town_lat

UPDATE - Unde a fost găsită adolescenta din Ploiești, dată dispărută

Category: Actual Created: Wednesday, 14 June 2017 10:12

O elevă de 14 ani, din Ploiești, este dată în urmărire națională. Poliția și rudele fetei o caută încă din cursul zilei de marți, după ce aceasta nu a mai fost de găsit și nici nu a mai putut fi contactată.

 

Potrivit Poliţiei Prahova, Cătălina Georgiana Moise are 14 ani, iar marți, pe 13 iunie, aceasta a plecat de la apartamentul din Ploiești unde locuiește și nu a mai revenit. Dispariția a fost semnalată de mama minorei marți seară. "Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională. Minora are 1,60 m înălțime, greutate de 70 de kg, față ovală, păr șaten, lung, ondulat, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare grena, cu dungi albastre, inscripționat, pantaloni negri trei sferturi și pantofi sport de culoare alb cu negru, iar în spate purta un rucsac verde cu gri", se arată în comunicatul IJP Prahova.
Apropiații fetei încarcă să dea de urma ei și prin intermediul rețelelor de socializare. Într-un anunț postat pe Facebook se precizează că adolescenta, elevă la Șc. "Nicolae Bălcescu" din Ploiești, a plecat de acasă marți, în jurul orei 7.30, către școală, unde urma să facă pregătire la Matematică și Limba română. Mama ei nu a mai putut să o contacteze, iar când a mers să o caute a constatat că fata dispăruse.
Poliția Prahova face un apel către cei care pot oferi informații despre Cătălina Georgiana Moise să sune la numărul unic de urgenţă - 112.

UPDATE - Poliția Prahova a anunțat că fata a fost găsită, în cursul zilei de miercuri. 

Potrivit surselor observatorulph.ro, adolescenta a fost găsită în jurul prânzului, în Gara de Nord din București

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.