Prahovenii aflați în căutarea unui loc de muncă se pot întâlni față în față cu potențialii angajatori pe 12 aprilie, în cadrul bursei locurilor de muncă organizate simultan la Ploiești și Câmpina.

Evenimentul anunțat de AJOFM Prahova se desfășoară, în aceeași zi, în toate județele țării și în municipiul București. Bursa generală a locurilor de muncă "reprezintă o măsură activă importantă în vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea şanselor de ocupare pe piaţa muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă interesate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung", au transmis reprezentanții AJOFM Prahova.

Bursa locurilor de muncă de la Ploiești va avea loc pe 12 aprilie, începând cu ora 9.00, la Hotelul-Restaurant Best de pe Bulevardul Republicii.

La Câmpina, tot de la ora 9.00, bursa locurilor de muncă se va derula la Casa de Cultură "Geo Bogza".

Agenții economici care doresc să participe la eveniment pot transmite oferta lor către AJOFM Prahova,  prin agențiile locale, până cel târziu pe 11 aprilie.

Joomla SEF URLs by Artio