Poliția Prahova a emis o alertă, duminică dimineață, pentru găsirea unui adolescent de 13 ani care a dispărut din centrul de plasament în care locuia.

 

Potrivit IJP Prahova, băiatul se numește Alexandru Florin Colț, are 13 ani și este din Salcia. Polițiștii din Câmpina au fost sesizați cu privire la faptul că acesta ar fi plecat voluntar dintr-un centru de plasament din municipiu, acolo unde locuia în prezent, și nu a mai revenit. Adolescentul ar fi luat cu el și o bicicletă.

Alexandru are 1,67 m înălțime, greutate de aproximativ 65 de kilograme, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, ochi căprui și fața ovală.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare închisă, fes de  culoare neagră și purta încălțăminte de culoare neagră cu talpă de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi date despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Autoritățile menționează că nici familia minorului și nici centrul de plasament nu le-au putut pune la dispoziție o fotografie a dispărutului.

Update - IJP Prahova a anunțat, luni dimineață, că minorul a revenit la domiciliul din Salcia, după care a fost preluat de reprezentanții centrului de plasament din Câmpina, de unde plecase voluntar. Adolescentul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Joomla SEF URLs by Artio