Polițiștii apelează la toate variantele pentru a obține informații despre femeia de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii, și fiul acesteia, de numai 2 ani. Nimeni nu mai știe nimic de ei de duminică dimineață.

 

Reprezentanții IJP menționează că tânăra și copilul au plecat spre biserică ieri dimineață, iar de atunci nu au mai fost văzuți. Dispariția a fost semnalată aseară, în jurul orei 22.20, la Poliția Băicoi (VEZI DETALII).

Ana Maria Arsene are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate faptul că se bâlbâlie în vorbire.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, purta adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici.

Aceasta își transporta copilul cărucior de culoare albastră. Băiețelul era îmbrăcat cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleumarin și purta sandale verzi din material plastic.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio