Au început lucrările de reparaţii şi asfaltări la două sensuri giratorii de lângă Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Wednesday, 08 August 2018 12:29

asfaltare 1Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, fosta CNADNR, a început astăzi lucrări de reparaţii în zona a doua sensuri giratorii situate pe tronsoanele de drumuri naţionale din Prahova. Sunt vizate două giratorii, situate în vecinătatea municipiului Ploieşti, unul la Bărcăneşti şi unul la Bucov.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că lucrările de reparaţii au fost avizate şi încep miercuri dimineaţă. Astfel, începând cu ora 8.00, se execută lucrări de remediere la sensul giratoriu de pe DN 1B, din comuna Bucov, la kilometrul 14+500, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova. Este vorba despre giratoriul aflat în satul Chiţorani, pe drumul care asigură legătura dinspre Ploieşti spre Buzău.

De asemenea, pe DN 1A, kilometrul 71, în zona sensului giratoriu din Bărcănești, pe sensul dinspre Mănăstirea Ghighiu, se vor efectua lucrări de frezare şi asfaltare, potrivit sursei citate. "Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră aferentă", se încheie mesajul IJP Prahova.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.