Un bărbat de 59 de ani a fost reținut în cazul amenințării cu bombă care a alertat, marți seară, autoritățile ploieștene (VEZI DETALII).

 

Poliția a precizat, în cursul acestei zile, că apelul la 112 făcut aseară, în jurul orei 19.34, anunța că trei dispozitive explozive ar fi fost amplasate în incinta rafinăriei.

"În urma verificărilor, s-a stabilit că aspectele sesizate nu sunt reale, apelantul fiind identificat în mai puțin de 30 de minute de la apel, în persoana unui prahovean, de 59 de ani. Bărbatul a fost depistat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pe raza municipiului Ploiești, cercetările fiind preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, care a sesizat, conform prevederilor legale, unitatea de parchet competentă, respectiv D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de «amenințare cu privire la deținerea și utilizarea de materiale explozive de orice fel», conform prevederilor Legii nr. 535/2004", au precizat reprezentanții IJP Prahova, în cursul zilei de miercuri.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio