Câțiva hoți inventivi au crezut că se pot îmbogăți ușor după ce au montat banda adezivă pe fanta de eliberare a banilor a unui bancomat din Ploiești, situat în zona centrală. Planul le-a fost dat peste cap de angajata unei bănci.

Vineri dimineața femeia a sesizat că ceva este în neregulă cu bancomatul sucursalei și a alertat Poliția. La fața locului oamenii legii au constat că cele sesizate se confirmă și au demarat cercetările.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de furt, oamenii legii nereușind să stabilească deocamdată dacă metoda hoților a și funcționat, potrivit ziarulincomod.ro.

Cum te poți trezi fără bani pe care?

În România și în Europa de Vest hoții apelează la metode simple dar eficiente pentru golirea cardurilor. Aceștia mizează pe faptul că beneficiarii produselor bancare se grăbesc, de cele mai multe ori, când retrag numerar, nu iau chitanțe și nu numără bani.

Astfel, banda adezivă montată pe fanta de eliberare a bancnotelor are menirea de a ”opri” câteva dintre bancnotele retrase.

În astfel de cazuri, prejudiciul este relativ mic, păgubiții își dau seama târziu că au fost furați și nu reclama situația autorităților și nici băncilor

Joomla SEF URLs by Artio