Bărbat găsit mort, pe o bancă de la Sala Sporturilor din Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Wednesday, 17 May 2017 14:14

mort-sala-sporturilor-11Descoperire macabră, miercuri, în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploieşti! Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost descoperit decedat, pe o bancă de aici. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Criminalistică, efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările decesului.

 

Se pare că bărbatul s-ar fi simţit rău şi a încercat să se întindă pe o bancă. Descoperirea a fost făcută de o echipă de la SGU Ploieşti care se ocupa de îngrijirea spaţiului verde. Iniţial, oamenii au crezut că bătrânul doarme pe bancă şi ar fi încercat să-l trezească. În zonă a apărut şi un cunoscut al bărbatului, aflat întâmplător în parc, care a observat că acesta este palid la faţă şi nu mai are puls, aşa că a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o echipă de la criminalistică care au efectuat cercetări la fața locului. Polițiștii au găsit asupra bărbatului actele de identitate și cheile autoturismului, informează ziarulincomod.ro. Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.