Prezent vineri în Ploieşti, unde a participat la o paradă automobilistică, preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că susţine înfiinţarea unui muzeu al automobilului, apreciind că această iniţiativă va duce la îmbogăţirea peisajului cultural.

Politicianul a luat parte la Old Cars Rally Prahova, un proiect care se derulează de câţiva ani buni şi care reuneşte zeci de împătimiţi din toată ţara.

"De câte ori îmi permite timpul particip cu mare drag la competiții precum Old Cars Rally Prahova. Mă bucur că organizatorii au reușit să mobilizeze un număr destul impresionant de mașini pentru această cursă. Sunt angrenat în mișcarea automobilistică de mulți ani, fiind și unul dintre fondatorii grupului «Retromobil». Este o lume de care am fost o viață întreagă foarte atașat și îmi face plăcere să particip ori de câte ori pot la astfel de evenimente. Până acum patru ani eram chiar unul dintre concurenții din Campionatul Național de Viteză în Coastă, la categoria mașini istorice. Agenda foarte încărcată m-a făcut să abandonez activitățile competiționale. Îmi doresc mult să reușim să înființăm Muzeul Automobilului în București pentru că este un proiect frumos, educativ, care va îmbogăți peisajul cultural al Capitalei", a scris, la final, Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook, unde a publicat şi un clip video din timpul evenimentului derulat în Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio