Candidații înscriși la Bac susțin, de vineri, proba de evaluare a competențelor digitale

Category: Actual Created: Friday, 09 June 2017 11:48

Vineri, 9 iunie, și la începutul săptămânii viitoare, în centrele din județ și din țară se desfășoară proba de evaluare a competențelor digitale, cea de-a doua în cadrul Bacalaureatului 2017.

 

Proba D este programată pe 9, 12 și 13 iunie și are loc în peste 40 de centre de Bacalaureat din județul Prahova. La această testare sunt așteptați să participe 4.390 de candidați din județ, adică toți cei din promoția curentă care nu au solicitat echivalarea unor certificate obținute anterior, dar și câteva zeci din promoții anterioare.
Săptămâna viitoare se va încheia cu proba de evaluarea a competențelor de comunicare orală într-o limbă străină, după care începe greul pentru candidații la Bacalaureat, care vor avea de susținut trei examene scrise: proba la Limba și literatura română, proba obligatorie a profilului și proba la alegere a profilului și specializării.
Anul acesta, la sesiunea de vară a Bacalaureatului s-au înscris 5.117 candidați din județul Prahova.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.