Cazul patronului fabricii din Prahova, care își umilea angajații, în atenția premierului: "România nu este un loc fără stăpâni"

Category: Actual Created: Thursday, 10 August 2017 06:54

Prim-ministrul Mihai Tudose a ținut să se refere miercuri, la începutul ședinței de Guvern, la cazul ieşit la iveală în Prahova, al patronului care își umilea angajații de la fabrica de textile din Păulești.

 

Premierul a criticat dur incidentul și a apreciat intervenția promptă a Ministerului Muncii, în numai câteva ore după apariția în spațiul public a înregistrării în care patronul își înjura și amenința angajații care nu făcuseră decât să-și ceară salariile la timp (VEZI DETALII).
"Vreau să vă mulțumesc, doamna ministru, pentru implicarea și determinarea cu care ați acționat în ceea ce privește cazul acela de la Prahova, cu patronul care era mare șef peste angajați, de parcă îi plătea nu fiindcă munceau, ci ca să îi aibă la dispoziție pentru orice. Nu se poate așa ceva! România este totuși o țară, nu un loc fără stăpâni", a spus Mihai Tudose.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.