Centura Ploieştiului va fi închisă din cauza unui transport agabaritic. Vezi când!

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Wednesday, 04 October 2017 12:51

transport agabariticUn transport agabaritic se va deplasa pe ruta Port Oltenița - Rafinarie Petrobrazi, în zilele de 5 și 7 octombrie, circulația rutieră fiind afectată parțial, iar pe unele segmente de drum vor exista restricții. În noaptea de 6 spre 7 octombrie, Centura municipiului Ploiești va fi închisă total circulației.

 

Este vorba de un transport cu dimensiuni și greutate mare, efectuat de către S.C. EASTERN SHIPPING SRL, care presupune circulația pe ambele sensuri de mers. Încărcătura are 55,81 metri lungime, 4 lățime, 5,49 înălțime și o greutate de 347.000 de kilograme.

Plecarea se va face în seara de 5 octombrie, la ora 19.00, convoiul fiind însoțit de mașini de escortă și echipaje ale Poliției Rutiere, pe următorul traseu:

DN4: Oltenița Port - intersecție DN4 cu DNCB; DNCB - intersecție DN4 cu DNCB; intersecție DN2 cu DNCB; DN2 (intersecție DN2 cu DNCB) - Urziceni - Albești-Paleologu; DN 1B - Albești-Paleologu - intersecție DN1 cu DN1B; DN1A - intersecție DN1A cu DN1B - intersecțieDN1A cu DN1B cu SPL; DN1B - intersecție DN1A cu DN1B cu SPL - intersecție DN1 cu DN1B cu MGPL; DN1 - intersecție DN1 cu DN1B cu MGPL - intersecție DN1 cu DJ104P.

De la intersecția dintre DN1 și DN1B, convoiul va circula pe DN1 pe o distanță de aproximativ 6,2 kilometri pe contrasens, până la intersecția giratorie DN1 cu DN1A, cu întreruperea circulației de către Poliția Rutieră.

Se estimează că se va ajunge la intrarea în Ploiești, la intersecția DN1A cu DN1B, la data de 6 octombrie a.c., ora 13:00. De aici se va pleca spre Rafinăria Petrobrazi - Poarta 4b, intrarea dinspre Negoiești la ora 23.00. De la ora 00.00 Centura Ploiești va fi închisă total circulației până când transportul agabaritic va ieși de pe aceasta.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.