Cinci minori au ajuns marți, la spital, în urma accidentelor rutiere care au avut loc în județul Prahova.

 

Seria neagră a fost deschisă cu un accident pe DN 1, la Olari. Una dintre cele cinci victime ale evenimentului a fost băieţel de 6 ani, transportat la spital cu traumatism abdominal (VEZI DETALII).

Spre seară, însă, evenimentele în care au fost implicați și răniți minori s-au produs pe bandă rulantă. Un băiat de 6 ani și o fată de 17 ani au fost loviți pe o trecere de pietoni de pe DN 1B de o mașină care se îndrepta spre Ploiești. Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital. Potrivit informațiilor furnizate de SAJ Prahova, în urma impactului, băiețelul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, hematom frontal stâng și un traumatism la piciorul stâng. Fata de 17 ani a fost preluată de medici cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plagă piramidă nazală, traumatism la mâna stângă și fractură la piciorul stâng.

În jurul orei 18.30, un echipaj de la Ambulanță a fost solicitat să intervină și la Gorgota, în satul Poienarii Apostoli, tot în urma unui accident rutier în care un copil a fost rănit. De această dată, a fost vorba despre un băiețel de șase ani lovit pe trotuar de o mașină al cărei șofer nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Ultimul eveniment din această serie s-a petrecut în jurul orei 20.00, la Cerașu. O fetiță de 9 ani și tatăl ei au fost răniți după ce calul căruței în care se aflau s-a speriat, iar cei doi ar fi căzut. Copila a suferit un traumatism lombar, traumatism la mână și o fractură de deget, iar tatăl a fost preluat cu traumatism la umăr.

Joomla SEF URLs by Artio