Colegii din ALDE Prahova i-au transmis un mesaj de condoleanțe lui Toni Pințoiu, la trecerea în neființă a mamei acestuia.

 

”Îi suntem alături, cu sinceră compasiune, prietenului nostru, Toni Pințoiu, și familiei sale, greu încercată, la pierderea MAMEI.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colegii din ALDE PRAHOVA” se arată în mesajul transmis de aceștia.

Fostul primar al orașului Mizil, Emil Proșcan, a ținut, la rândul său, să-și exprime solidaritatea cu prietenul său, în aceste grele momente: "Am trecut prin asemenea momente în care parcă timpul, oprindu-se brusc, mă obligă la verdicte de neacceptat!

Știu ce înseamnă să-ți pierzi părinții, adică să rămâi fără cea mai adevărată dragoste  la care ai dreptul și de care sufletul și pașii tăi au nevoie!

M-am întors deja la acele momente, și în modul cel mai simplu simt nevoia să-ți fiu alături Toni Pințoiu!

Acum în aceste momente de cumplită tristețe sunt lângă tine cu respect, înțelegere, prietenie!

Dumnezeu să o aibă în îngrijire cu dragoste și iertare pe cea care ți-a dat viață și te-a purtat cu sfințenie in inima ei de mamă!

Multe din realizările și motivele tale de zâmbet se datorează și mamei tale, rugilor ei necontenite, dorinței ca ție să-ți fie mult mai bine decât  i-a fost ei!

Cu siguranță va continua să te vegheze și să-ți poarte de grijă de acolo din Cer!

Nu există cuvinte cu care să fac să treci mai ușor peste tot ce ți se întâmplă, suferința este acum o necesitate, dar pot să te asigur că mare parte din mama ta, din felul ei de a fi, de a se purta, de a gândi..., vor rămâne în tine și în cei ce-ți vor urma!

Cu mâna dreaptă pe umărul tău, alături îți sunt și îți transmit condoleanțe  și păreri de rău!"

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Joomla SEF URLs by Artio