Aglomeraţie mare, duminică la prânz, pe tronsonul din Durmul Naţional 1 care tranzitează Valea Prahovei. Poliţia a anunţat că sunt coloane, în unele cazuri de peste 8 kilometri lungime, pe ambele sensuri ale DN 1. Vestea bună este că vorbim despre coloane în mişcare, vestea proastă e că autorităţile se aşteaptă ca numărul de maşini să crească în următoarele ore.

 

Pe Drumul Naţional 1, pe raza judeţului Prahova, pe sensul de ucare s-au format deja tradiţionalele coloane de la Comarnic şi Buşteni, fiecare pe câte 2,5 kilometri. În schimb, pe sensul de coborâre, coloana depăşeşte 8 kilometri lungime, ea începând din judeţul Braşov şi "întinzându-se" până în Buşteni.

"La acest moment pe zona montană avem coloană pe urcare în mișcare de la km 104+500 până la 107, zona Comarnic, și de la km 128, până la km 130+500, zona Bușteni. Pe coborâre avem coloană în mișcare de la km 138 limita cu județul BV până in centrul stațiunii Bușteni. Lucrătorii de politie desfășoară activități de fluidizare", a transmis Poliţia Prahova, duminică la prânz.

(Foto: Arhivă)

Joomla SEF URLs by Artio