Curtea de Apel Ploieşti a transmis vineri un comunicat de presă în care confirmă că o angajată a fost infectată cu noul coronavirus şi anunţă totodată că se iau măsuri, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova, pentru a preveni o răspândire a virusului.

 

Salariatul a fost confirmai pozitiv cu COVID-19 în data de 18 iunie, a anunţat Curtea de Apel, într-un comunicat publicat după apariţia cazului în presa locală. "În această dimineaţă, conducerea instanţei împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova au stabilit măsurile ce urmează a fi aplicate, aici incluzându-se dezinfectarea în totalitate a sediului, dar şi o anchetă epidemiologică specifică unor astfel de situaţii. Referitor la această situaţie sunt în curs de efectuare toate comunicările impuse de protejarea celor care îşi desfăşoară activitatea în instanţă, inclusiv procurori, avocaţi, experţi, justiţiabili. La acest moment nu sunt date care să creeze o stare de pericol în desfăşurarea activităţii Curţii de Apel Ploieşti", se arată în comunicat.

Pe acelaşi subiect: 

"Vrem să asigurăm opinia publică că protejarea sănătăţii personalului, a avocaţilor, justiţiabililor şi celorlalţi participanţi la actul de justiţie reprezintă o preocupare permanentă a conducerii instanţei", se încheie comunicatul de presă.

Joomla SEF URLs by Artio