Apa Nova Ploiești va întrerupe joi dimineață, pentru câteva ore, alimentarea cu apă potabilă a mai multor consumatori ploieșteni, pe străzi din zona Piața Anton. Operatorul va pune la dispoziția cetățenilor o cisternă cu apă.

Comunicatul Apa Nova Ploiești:

"Joi, 14 martie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 – 12.00, pe strada Spătari (nr. 18 - 44 şi 11 - 23), strada Vornicul Boldur (nr. 18 - 56 şi 3 - 41), strada Vânători, strada Profesor Doctor Rainer şi pe strada Periş, în cadrul operaţiunii de reabilitare a reţelei de apă din zonă. Apa Nova Ploieşti pune la dispoziţie tuturor clienţilor din zonele afectate o cisternă mobila cu apă potabilă amplasată la intersecţia străzilor Spătari - Vornicul Boldur.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil)".

Joomla SEF URLs by Artio