Prahova raportează, marți, cifre în creștere la toate capitolele bilanțului zilnic privind evoluția pandemiei.

 

De la ultima raportare, în județ au fost testate pozitiv încă șase persoane, astfel că totalul confirmărilor, de la începutul pandemiei, a ajuns la 176.

În ultimele 24 de ore a fost înregistrat și un nou deces, al șaptelea pe județ, în rândul persoanelor infectat cu Covid-19 (VEZI DETALII).

Mai trebuie spus că la Terapie Intensivă sunt mai mulți pacienți ca oricând. Numărul prahovenilor infectați cu Covid-19, aflați în stare gravă, a ajuns, astăzi, la șase, ei fiind internați la Spitalul Județean Ploiești și la Spitalul Municipal Câmpina.

A crescut, dar mai timid, și numărul  celor declarați vindecați și externați. Un singur pacient infectat cu Covid-19 a fost trimis acasă, de la ultima raportare.

În schimb, numărul celor aflați în atenția autorităților a crescut simțitor. "La nivelul județului Prahova, în data de 16 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1.176 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 69 de persoane au ieșit de sub această măsură, în ultimele 24 de ore, și au intrat alte 209. În carantină instituționalizată se află 27 de cetățeni", a mai transmis, marți, Prefectura Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio