Prefectura Prahova a anunțat, citând informații furnizate de Direcția Județeană de Sănătate Publică, două noi focare apărute la nivelul județului, inclusiv într-un spital.

 

Nouă angajați ai unui agent economic au fost confirmați cu coronavirus, cazul fiind declarat focar. La nivelul societății respective au fost dispuse reducerea activității la 10% pentru finalizarea proiectelor începute, dezinfecția spațiilor și asigurarea continuității lucrului doar cu personalul care nu a avut contact cu cazurile pozitive, a precizat Prefectura Prahova.

Al doilea focar apărut în județ în ultimele 24 de ore a fost confirmat la Spitalul de Psihiatrie Voila - Câmpina, unde au fost testați pozitiv 13 membri ai personalului. "La unitatea medicală unde au fost descoperite 13 persoane infectate cu noul coronavirus (din rândul angajaților), DSP Prahova a demarat ancheta epidemiologică și au fost dispuse ca măsuri suplimentare izolarea persoanelor pozitive și a contacților, respectiv redirecționarea personalului de pe alte secții", au mai precizat reprezentanții Prefecturii.

În ultimele 24 de ore, la nivelului județului au fost confirmate 63 de cazuri noi, iar 65 de pacienți confirmați deja cu Covid au primit rezultate pozitive și în urma retestării (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio