De la ultima raportare oficială, în Prahova au mai fost confirmate numai 35 de cazuri de infectare cu Covid-19. În schimb, bilanțul zilnic anunță și patru noi decese înregistrate în rândul pacienților testați pozitiv.

 

Joi, Prahova a atins pragul de 60 de decese survenite la persoane infectate cu Covid-19. Patru cazuri noi au fost raportate astăzi de Prefectură:

"Potrivit ultimei raportări a DSP, numărul deceselor, înregistrate în județul Prahova, a ajuns la 60, astfel:

 - persoană de sex feminin, 64 ani, internată pe 20 iulie, decedată pe 22 iulie. Comorbidități: diabet zaharat tip II, boală cardiacă ischemică, HTA, obezitate, insuficiență renală;

-persoană de sex feminin, 89 ani, internată pe 18.07, decedată pe 21.07. Comorbidități: HTA, fibrilație atrială, anemie, sepsis;

- persoană de sex masculin, 84 ani, internat pe 19 iulie, decedat pe 22 iulie. Comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate, boală cardiacă ischemică, fibrilație atrială;

-persoană de sex feminin, 82 ani, internată pe 8 iulie, decedată pe 22 iulie, diabet zaharat tip II, Alzheimer, demență."

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 18 pacienți, dintre care 13 sunt intubați, au mai menționat autoritățile județene.

De la începutul pandemiei, în Prahova au fost confirmate 1.288 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, din care 35 înregistrateîn ultimele 24 de ore. În același interval, 19 persoane au fost retestate și au avut rezultat pozitiv.

În județ, doar 193 de pacienți au fost declarați vindecați și externați.

Joomla SEF URLs by Artio