Depinde de sârbi! Extrădarea lui Ghiță poate să dureze

Category: Actual Created: Friday, 14 April 2017 08:49

ghita fotoMinisterul de Interne Carmen Dan a explicat la Digi24 procedurile în ceea ce privește extrădarea lui Sebastian Ghiță.
Carmen Dan a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că Sebastian Ghiță a fost legitimat în cursul nopții de poliția sârbă.

Fostul deputat era însoțit de fratele său. „Fratele lui a prezentat documente adevărate, el a prezentat documente false, de Slovenia", a precizat ministrul de Interne.
În ceea ce privește extrădarea lui Sebastian Ghiță din Serbia, ministrul a detaliat procedurile.
„Sunt proceduri specifice, în acest moment statul sârb derulează acțiuni specifice. Vor întocmi un dosar penal pentru că a prezentat documente false, după finalizarea acestor proceduri urmează procedura de extrădare, prin Ministerul justiției", a declarat Carmen Dan, pentru Digi24.
Ministrul de Interne a mai spus că extrădarea lui Sebastian Ghiță va „depinde foarte mult și de ce se întâmplă în Serbia".

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.