Descinderi în Prahova, la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda "Accidentul" (update)

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Wednesday, 12 September 2018 09:10

perchezitii metoda accidentulMai multe persoane bănuite de furturi și înșelăciune vor fi audiate, miercuri, de polițiștii prahoveni, în urma descinderilor derulate în această dimineață, în colaborare cu Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul  Poliției Române.

 

Perchezițiile au loc la persoane bănuite că, în perioada iulie - septembrie, ar fi comis mai multe furturi din auto și din societăți precum și înșelăciuni prin metoda "accidentul”, cauzând un prejudiciu estimat la 45.000 de lei.

IJP Prahova a anunțat că vor fi puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La perchezițiile de miercuri dimineață participă și jandarmi.

Update - De la adresele vizate de percheziții, politiștii au ridicat bijuterii din aur susceptibile a proveni din înșelăciuni și obiecte de îmbrăcăminte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.