Garda de Mediu a aplicat mai multe amenzi, în ultimele două luni, din cauza munţilor de gunoaie din Ploieşti. Instituţia a sancţionat atât operatorul de salubritate, cât şi Regia Autonomă de Servicii Publice.

 

Conducerea Gărzii de Mediu Prahova a anunţat că a aplicat, în ultimele două luni, trei amenzi, totalizând 240.000 de lei, firmei Rosal. Totodată, în urma unui control, Comisariatul Judeţean a sancţionat cu avertisment RASP-ul, iar Garda Naţională i-a aplicat o amendă Regiei, din cauza faptului că nu a dat la timp comanda pentru ridicarea deşeurilor de pe domeniul public, a explicat Gabriela Munteanu, noul comisar şef al Gărzii de Mediu Prahova.

Informaţia vine în contextul unui uriaş scandal privind curăţenia din Ploieşti, după ce primarul Dobre reclamase că a sesizat instituţiile cu atribuţii în domeniu, dar n-a fost mulţumit de implicarea acestora. Tot astăzi, Adrian Dobre a dezvăluit că Primăria Ploieşti a depus o sesizare la Poliţie, reclamând că RASP a acceptat la plată presupuse servicii "umflate" prestate de Rosal. Găsiţi mai multe detalii AICI!

Joomla SEF URLs by Artio