Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a semnat deciziile de numire a trei directori interimari, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Consiliul de Administrație a avizat numirea a trei directori interimari la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Director medical interimar a fost numit dr. Dan Mihalache, șeful Blocului Operator de la Spitalul Județean, director interimar de îngrijiri medicale a fost numit Mircea Nițescu, asistent principal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar director interimar financiar-contabil a fost numit ec. Mihaela Băjean, fostul șef Serviciu Financiar Contabil, anunță observatorulph.ro.

Posturile urmează să fie scoase la concurs, ca și postul de manager, pentru care interimarul este asigurat de cel care l-a ocupat și până acum, ec. Marius Niculescu, aflat într-o perioadă de trei luni de prelungire a contractului.

Concursul pentru acest post a fost anunțat pe 3 aprilie se va derula în luna mai, conforma anunțului de pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Schimbarea conducerii celui mai mare spital din Prahova vine ca urmare a deficiențelor identificate de Sorina Pintea în controlul inopinat efectuat, la SJU Ploiești, în noaptea de 29 spre 30 martie.

Joomla SEF URLs by Artio