crucea rosie donatie paturi maternitatea ploiestiSpitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti a primit zilele trecute o donaţie de paturi şi lenjerii de pat, în cadrul unei campanii umanitare derulate de Crucea Roşie România. La Maternitatea Ploieşti au ajuns, marţi, şase paturi pentru nou-născuţi şi 356 de lenjerii de pat.

Campania a fost derulată de Crucea Roşie România, în parteneriat cu Proctor & Gamble şi PROFI, ea debutând în iunie 2017. În intervalul de un an, în 48 de maternităţi de stat din România au ajuns aproape 128 de pătuţuri pentru nou-născuţi şi 10.450 de lenjerii de pat.

“Campania «Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut», desfășurată în cadrul parteneriatului dintre Procter&Gamble, PROFI și Crucea Roșie Română, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternități de stat din România cu 128 de pătuțuri noi și 10.450 de lenjerii de pat. Proiectul a debutat în luna iunie 2017, și a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuților confortul necesar în primele zile de viață. Maternitatea ploiesteana este de astazi mai bogata cu 6 patuturi pentru noi nascuti si 356 lenjerii de pat”, a anunţat Crucea Roşie Prahova, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio