irish_Town_lat

Două accidente grave vineri, la prânz, în Prahova (update)

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Friday, 14 September 2018 14:38

accident str stadionuluiȘase persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma a două accidente petrecute în interval de o oră, pe DN 1 și în municipiul Ploiești.

 

Primul eveniment a avut loc puțin după ora 13.00, pe sensul spre Brașov al DN 1, în dreptul localității Păulești. În accident au fost implicate trei mașini, în care se aflau cinci persoane. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la spital, a anunțat IJP Prahova, menționând că, în zonă, o bandă a sensului de urcare este blocată.

În jurul orei 14.00, un alt apel a fost făcut la 112, anunțând, de această dată, un accident în Ploiești, pe strada Stadionului, între două autoturisme, dintre care unul de taxi.

Și în acest caz, la care au intervenit echipaje de pompieri, și SMURD, evenimentul s-a soldat cu trei răniți care au fost transportați la spital, potrivit Poliției Prahova.

Update - Și pe str. Take Ionescu din Ploiești a fost anunțat, cam în același timp, un accident în care, potrivit IJP Prahova, ar fi fost implicate cinci mașini. Sursa citată menționează că este vorba despre o tamponare.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.