Explicație aiuritoare a directorului fabricii Unilever din Ploiești: ”La Lidl miroase a detergenți pentru că Lidl vinde detergenți”

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Tuesday, 10 October 2017 10:51

unilever ploiestiUn ploieștean prezent la dezbaterea publică organizată de APM Prahova pentru prelungirea autorizației de mediu pe zece ani solicitată de Unilever din Ploiești a primit o explicație incredibilă din partea directorului fabricii de detergenți: în parcarea Lidl aflat în gardul fabricii Unilever miroase a detergenți de la produsele de curățenie vândute de magazinul respectiv. După această replică, cetățeanul, indignat de răspunsul directorului Unilever, a părăsit dezbaterea publică.

Ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, a avut loc o dezbatere publică privind prelungirea cu zece ani a autorizației integrate de mediu pentru fabrica de detergenți Unilever, informează observatorulph.ro, care mai notează că, după o prezentare în care directorul fabricii, Silviu Damoc, a susținut că unitatea pe care o conduce este una verde, care nu produce poluare, lucru contrazis ulterior de directorul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, Florin Diaconu, puținii cetățeni prezenți la dezbatere au întrebat de ce miroase puternic a detergenți mai ales în zona de nord a orașului.

La întrebările insistente al unui ploieștean care a reclamat că simte un puternic miros de detergenţi şi când își face cumpărăturile la magazinul situat pe Şoseaua Vestului, nu departe de această fabrică, directorul Damoc a susținut că mirosul puternic de detergenți nu provine de la fabrica Unilever, ci chiar  de la magazinul Lidl, care comercializează și produse de curățenie.

Vezi video pe observatorulph.ro!

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.