O explozie s-a produs, joi seară, în jurul orei 23.00, cel mai probabil în urma unei acumulări de gază, într-o locuință din orașul Boldești-Scăeni. Doi  tineri au fost răniți.

 

Apelul de urgență la 112 a venit la ora 23.13, anunțând o explozie într-o locuință din orașul prahovean Boldești-Scăeni. Aceasta nu a fost urmată de incendiu, a anunțat ISU Prahova, care a intervenit cu un echipaj de pompieri și trei ambulanțe. Incidentul s-a soldat, însă, cu rănirea a două persoane, tineri de 18, respectiv 21 de ani. Victimele au fost găsite cu arsuri de gr. I și II  la nivelul membrului superior drept, și cu traumatism facial și cranio-cerebral. Cei doi tineri au fost asistați la locul evenimentului, iar apoi transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean din Ploiești, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Pompierii au stabilit, după executarea recunoașterii, că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze la soba aflată într-un dormitor.

Structura de rezistență a locuinței nu a fost afectată, a mai anunțat ISU Prahova.

Foto: ISU Prahova

Joomla SEF URLs by Artio