Farmaciile din Prahova vor oferi apă potabilă în perioada de caniculă

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Friday, 04 August 2017 16:51

apa potabilaAutorităţile prahovene şi ColegiuL Farmaciştilor au ajuns la un acord pentru deschiderea unor puncte de alimentare cu apă potabilă în perioada caniculară. Măsura vine în condiţiile în care judeţul este, până sâmbătă inclusiv, sub o avertizare meteo cod portocaliu, anunţând un val de căldură caracterizat prin temperaturi de până la 36-39 de grade celsius şi disconfort termic deosebit de accentuat.

În acest context, autorităţile anunţă că toate farmaciile din judeţ vor oferi gratuit apă potabilă pentru oamenii care intră în aceste puncte de lucru.

"Am avut o discuţie cu reprezentanţii Colegiului Farmaciştilor, care au arătat o deschidere foarte mare şi au dat asigurări că în toate farmaciile de pe teritoriul judeţului va fi oferită apă gratuit pentru populaţie. Această măsură este în plus faţă de cele luate de primării, care au deschis puncte de prim-ajutor şi de alimentare cu apă potabilă. Am verificat şi situaţia alimentării cu apă potabilă a localităţilor, până acum nefiind semnalată nicio problemă", a afirmat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.