După ani întregi de pauză, ploieştenii au posibilitatea să participe la pariuri sportive în incinta Hipodromului. Casa de pariuri Fortuna a deschis, în tribuna principală, o agenţie, în cadrul unei colaborări mai vechi cu Clubul Sportiv Municipal. Aceasta a devenit activă începând de sâmbătă, odată cu Derbyul de Trap al României, iar reprezentanţii casei de pariuri au anunţat că iubitorii de pariuri hipice vor avea posibilitatea să parieze aici în ziua curselor, oferta fiind mai bogată decât cea disponibilă în aplicaţia online.

 

"A fost o muncă dificilă să-i aducem pe cei de la Fortuna alături de noi, celelalte discuţii cu alte societăţi nematerializându-se, şi nu putem fi decât mulţumiţi că pasionaţii acestui sport pot veni pe Hipodrom şi pot paria chiar aici. Se ştie că una dintre condiţiile impuse pentru ca reuniunile să aibă caracter oficial este să se poată paria şi iată că, după eforturi îndelungi, am ajuns în acest punct al inaugurării unei agenţii de pariuri în incinta Hipodromului Ploieşti”, a declarat Lucian Rădulescu, directorula djunct al CSM Ploieşti.

Preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, a apreciat, la rândul lui, că „este un moment foarte important pentru activitatea de pe hipodrom, posibilitatea de a se paria apărând din nou după mai bine de zece ani de pauză".

(Foto: CSM Ploieşti)

Joomla SEF URLs by Artio