Încă trei mini-vacanțe pentru bugetari și elevi, în următoarele două luni

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Tuesday, 10 April 2018 09:23

Până la jumătatea lunii iunie, bugetarii și elevii se vor bucura de încă trei mini-vacanțe, datorită sărbătorilor legale prevăzute de Codul muncii.

Primul weekend prelungit după cel acordat de Paște va fi chiar la finalul acestei luni. Ziua de 1 Mai pică într-o marți, anul acesta, și este foarte probabil ca Executivul să decidă ca și data de 30 aprilie să fie liberă, cu condiția ca această zi să fie recuperată. Deci angajații și elevii vor avea liber în perioada 28 aprilie - 1 mai.

Luna viitoare începe și se încheie cu o mini-vacanță: cea de Rusalii. Sărbătoarea pică pe 27 și 28 mai, atât prima zi, duminică, dar și a doua, luni, fiind libereprin lege. Iată, deci, un nou weekend prelungit, între 26 și 28 mai.

De altfel, în acea săptămână, românii vor merge la serviciu doar trei zile din cinci. 1 Iunie, de asemenea zi liberă prin lege, pică vineri. Prin urmare, și luna iunie va începe cu o mini-vacanță de trei zile.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.