Zona joasă a județului Prahova se află marți dimineață, până la ora 8.00, sub avertizare cod galben de ceață. IJP Prahova a transmis o informare cu privire la starea drumurilor naționale și condițiile de circulație la primele ore ale dimineții.

 

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a anunțat, printr-o informare transmisă în jurul orei 6.30, că se circulă în condiții de ceață, în Prahova, pe DN 1, DN 1A și DN 1B. De asemenea, pe DN 1B Ploiești - Mizil  - Buzău este ceață, iar vizibilitate scade până la 200 de metri.

ANM a instituit cod galben pentru zona joasă a județului Prahova, unde, până la ora 8.00, vizibilitatea poate scădea, izolat, chiar și până la 50 de metri, din cauza ceții.

Update - Codul galben de ceață a fost prelungit, până la ora 11.00, pentru localitățile prahovene Ploiești, Mizil, Brazi, Urlați, Boldești-Scăeni, Filipeștii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Blejoi, Ciorani, Poienarii Burchii, Albești-Paleologu, Colceag, Berceni, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Iordăcheanu, Păulești, Tomșani, Ceptura, Dumbrava, Baba Ana, Mănești, Fulga, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu, Gura Vadului, Sălciile, Plopu, Boldești-Gradiștea, Gherghița, Vadu Săpat, Olari, Fântânele.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio