IJP Prahova a emis, vineri dimineață, o alertă cu privire la starea drumurilor naționale, în condițiile în care o mare parte a județului se află sub cod galben de ceață.

Poliția Prahova a anunțat că probleme din cauza ceții se înregistrează pe DN 1A, unde vizibilitate scade, pe alocuri, și sub 50 de metri.

Pe DN 1 și DN 1B, vineri dimineață se circulă în condiții de carosabil parțial umed, în timp ce pe DN 1D carosabilul este uscat. 

ANM a emis o avertizare cod galben de ceață valabilă, până la ora 10.00, în localitățile Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Vălenii de Munte, Urlați, Boldești-Scăeni, Măneciu, Filipeștii de Pădure, Bucov, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Slănic, Blejoi, Vărbilău, Izvoarele, Telega, Măgureni, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Bănești, Poiana Câmpina, Sângeru, Cerașu, Iordăcheanu, Păulești, Starchiojd, Lipănești, Podenii Noi, Măgurele, Posești, Ceptura, Cornu, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Șotrile, Bălțești, Bertea, Gornet, Șoimari, Gornet-Cricov, Provița de Jos, Predeal-Sărari, Provița de Sus, Ștefești, Adunați, Apostolache, Păcureți, Plopu, Bătrâni, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Lapoș, Ariceștii Zeletin, Călugăreni, Secăria, Salcia, Tătaru, Cosminele, Talea, Jugureni. În aceste zone, vizibilitatea scade sub 200 de metri și, izolat, chiar sub 50 de metri.

Joomla SEF URLs by Artio