Poliția Prahova a emis, duminică dimineață, alerte de trafic, în special pentru zona montană, unde carosabilul era acoperit cu zăpadă, din cauza ninsorii viscolite. 

Update 12.45 - INFOTRAFIC:  La Brașov, șoferii sunt direcționați către DN 1A. Coloane de mașini pe ambele sensuri ale DN 1, în zona stațiunilor montane

***

Update ora 11.00 - Se circulă în coloană, pe DN 1, între Azuga și Bușteni, anunță IJP Prahova. Polițiștii menționează cp în zonă încă fulguiește, dar carosabilul este curat. Se circulă în condiții de carosabil umed.

***

Update ora 10.00 - Pe drumurile naționale de pe raza județului Prahova se circulă fluent. Starea șoselelor se prezintă astfel:

DN 1

> carosabil uscat de la km 39 până la km 118

> ninsoare, carosabil umed, la negru, de la km 118 la km 138;

DN 1A

> carosabil uscat de la km 95 la km 141 

>  ninsoare, carosabil umed, la negru, dde la km 141 la km 155;

> ninsoare, carosabil acoperit pe alocuri cu zăpadă frământată 0-1 cm de la km 155 la km 160

-  DN 1B și DN 1D - carosabil uscat.

Pe toate sectoarele se acționează cu utilaje SDN.

***

IJP Prahova anunță că ninge viscolit, duminică dimineață, pe DN 1, de la km 117 - Posada până la limita cu județul Brașov, iar stratul de zăpadă format pe carosabil este de aproximativ un centimetru grosime, format și din cauza faptului că traficul este aproape zero.

La Sinaia, carosabilul este la negru, dar și aici ninge.

Strat de zăpadă de aproximativ un centimetru grosime s-a format și pe DN 1A, unde ninge viscolit de la km 140 - Cheia până la limita cu județul Brașov.

În toate zonele afectate de viscol se intervine, la această oră, cu utilaje de deszăpezire.

Joomla SEF URLs by Artio