Vineri după-amiază, în jurul orei 14.00, în zona montană a județului Prahova au avut loc descinderi pentru depistarea unor indivizi care, în luna iulie, ar fi participat la un atac sângeros care a avut loc în plină stradă, la Chiajna.

 

 "În urma activităților desfășurate de DIC și DOS - IGPR sprijiniți de polițiști din IPJ Prahova, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a jud. Prahova. În această locație, au fost depistați 4 bărbați, bănuiți în cauză, 3 dintre aceștia fiind urmăriți național și internațional având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă", a anunțat IJP Prahova.

Aceștia au adăugat că, în momentul intervenției, a fost folosit și armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbați ar fi încercat să fugă. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, nimeni nu a fost rănit.

Indivizii prinși astăzi ar fi fost implicați, pe 23 iulie, într-un atac cu săbii și pistoale, în plină stradă, la Chiajna. Potrivit presei centrale, una dintre victime este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană.

Sportiva a publicat, la momentul respectiv, pe contul său de Instagram, imagini surprinse imediat după atac, dar și imagini cu fratele său pe patul de spital.

Joomla SEF URLs by Artio