Un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut într-o prăpastie, miercuri seară,  în timp ce se afla, împreună cu tatăl său, pe un traseu din Munții Baiului. La fața locului au fost trimise, pentru recuperarea victimei, echipaje ale ISU Prahova și Salvamont Bușteni.

 

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat, în jurul orei 18.00, că echipajele de urgență au fost alertate de un bărbat cu privire la faptul că fiul său a căzut circa 30 de metri într-o prăpastie, undeva în Munții Baiului. La fața locului, Inspectoratul a trimis echipaj de pompieri, o ambulanță SMURD și un UTV, care a și reușit să ajungă la locul evenimentului.

La victimă au ajuns și salvamontiștii din Buşteni, care au reușit, cu greu, să o recupereze. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani. Se pare că acesta ar coopera cu salvatorii.

Bărbatul ar fi suferit fractură la mână și ar fi lovit la cap, ridicarea acestuia dovedindu-se dificilă din cauza diferenței de nivel și a pantei foarte abrupte.

Update - ISU Prahova anunță că victima a fost preluată de echipajul SMURD, având suspiciune de fractură la mâna stângă, traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Bărbatul este conștient și cooperant și este transportat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Sinaia.

Operațiunea de salvare a durat patru ore și jumătate.

Joomla SEF URLs by Artio