ALEGERI EUROPARLAMENTARE PRAHOVA | Autorităţile din Prahova au instalat, în această după-amiază, mai multe corturi de campanie, din dotarea ISU, destinate membrilor secţiilor de vot care urmează să ajungă în această noapte în Palatul Administrativ, pentru a preda materialele folosite în timpul procesului electoral.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 | Lucrătorii ISU Prahova au instalat mai multe corturi, în parcarea Palatului Administrativ şi în imediata vecinătate a intrării B. Măsura, anunţată încă de zilele trecute de autorităţi, vine în contextul în care după închiderea urnelor aici urmează să ajungă reprezentanţii tuturor secţiilor de vot din judeţ.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE PRAHOVA | Sunt 623 de secţii în Prahova pentru alegerile europarlamentare şi referendum, iar de la fiecare în parte urmează să se deplaseze, după închiderea urnelor, câte trei persoane, plus un lucrător al MAI care asigură paza. Asta înseamnă pe puţin aproximativ 2.500 de oameni, care se vor strânge, după ora 21.00, în zona Palatului Administrativ. Pentru ei, autorităţile au creat, cu ajutorul echipamentelor din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un fel de sală de aşteptare improvizată, unde au fost aduse şi bănci pentru cei care vor veni aici să predea procesele-verbale şi sacii cu buletine.

Joomla SEF URLs by Artio