piraeus_bankUn bărbat cu o cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol cu gaze a jefuit, aseară, o sucursală Piraeus Bank situată în cartierul Nord din Ploieşti. Hoţul a intrat în bancă mascat, purtând pe faţă o cagulă, şi i-a ameninţat pe funcţionarii băncii cu un pistol cu gaze.

Bărbatul a luat din bancă aproximativ 15 000 de lei şi a fugit cu un taxi. Imediat elementele de identificare  maşinii au fost transmise tuturor echipajelor de poliţie.Toate ieşirile din Ploieşti au fost închise, iar poliţiştii au instituit filtre pe şosele.

În cele din urmă, taxiul în care poliţiştii bănuiau că se afla autorul jafului a fost reperat  în trafic. Poliţiştii au blocat maşina, iar în interiorul acesteia anchetatorii au găsit o cagulă, pistolul cu gaze despre care presupun că a fost folosit la comiterea jafului şi o sacoşă cu aproximativ 15 000 de lei, banii proveniţi în urma jafului de la bancă.

Principalul suspect, este un tânăr de 22 de ani din Ploieşti, fără antecedente penale. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul taxiului nu a avut legătură cu jaful. El le-a spus poliţiştilor că nici nu a ştiut că bărbatul pe care-l transporta în maşină jefuise o bancă.

Joomla SEF URLs by Artio