Luni a început Bacalaureatul 2018. La prima probă participă peste 5.000 de candidați din Prahova

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Monday, 12 February 2018 11:33

Prima sesiune a Bacalaureatului 2018 a debutat luni, odată cu semestrul al doilea. Conform calendarului din acest an, în vară vor mai avea loc doar probele scrise.

 

Începând de luni, 12 februarie, elevii din anii terminali de liceu susțin probele de evaluare a competențelor, în cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului. Acestea sunt planificate la începutul semestrului al doilea, urmând ca probele scrise să aibă loc în vară, în perioada obișnuită, după încheierea cursurilor.

La proba A, de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română, în Prahova s-au înscris, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean prahova, 5,611 candidați, dintre care 624 din serie anterioară, iar restul din actuala promoție.

În județ sunt organizate 42 de centre de examen.

Proba se derulează pe parcursul a două zile, unii dintre candidați fiind programați să o susţină marți, pe 13 februarie.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.