cfr copaci cale ferataIntervenții, marți dimineață, pe calea ferată de pe tronsonul Ploiești - Brașov, după ce, luni, mai mulți arbori s-au prăbușit de pe versanți și au rupt firul de contact şi cablul purtător pe o distanţă destul de mare, între Predeal și Timișu de Sus.

 

Personalul feroviar intervine la această oră pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii la linia de contact pe intervalul de staţii Predeal – Timișu de Sus, zonă afectată în a doua parte a zilei de luni, 10 septembrie 2018, de prăbuşirea arborilor de pe versanţi, care au rupt firul de contact şi cablul purtător pe întreaga distanţă, au informat reprezentanții CFR SA. "Trenurile de călători care asigură legătura pe relaţia Bucureşti – Braşov staţionează în gările Timişu de Sus şi Braşov în intervalul orar necesar finalizării lucrărilor de intervenţie în zona Predeal – Timişu de Sus, care s-au desfăşurat şi în cursul nopţii. Această măsură este necesară pentru a permite accesul a 3 drezine pantograf care acţionează pentru restabilirea continuității firului de contact, a cablului purtător și efectuarea reglajelor la catenară pe întreaga distanțăafectată de căderile de copaci, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiţii normale, cu tracţiune electrică. La această oră, trenurile de călători IR 1644, R 3002, IR 1742, IR 1528 şi R 3004 staţionează în gările Timişu de sus şi Braşov, urmând a fi reînscrise în circulaţie după finalizarea intervenţiilor şi redeschiderea liniei în condiţii normale de trafic", menționează sursa citată.

Update:  Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe secţia Predeal – Timişu de Sus s-a reluat la ora 10.44, pe firul II în condiţii normale, iar reînscrierea în circulație a trenurilor, care au staţionat temporar în gările de pe traseu, se va face în funcție de rangul trenurilor.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio